De ce RAP Invest?

Oportunități de investiție? Suntem aici.

RAP Invest a apărut din dorința de a veni în întâmpinarea unei nevoi reale în piața dezvoltării industriale.

Identificarea unui teren potrivit cerințelor de business, aflat în proximitatea unui oraș mare, cu destinație industrială, infrastructură logistică și dotat cu utilitățile necesare reprezintă un aspect cheie problematic pentru o nouă investiție. Suntem aici pentru ca dumnevoastră să beneficiați de experiența noastră acumulată în peste cei 30 de ani de activitate ai companiilor RAP Group în domeniul construcțiilor

baraLP

30+

Ani de specializare continuă

40+ 

Țări în care am activat

300+

Colegi în #TeamRAP

1000+

Proiecte finalizate 

1200+

Parteneri și furnizori la nivel de Grup

Proiecte

Fiecare proiect este diferit, dar determinarea noastră de a presta servicii impecabile rămâne aceeași. Am finalizat și avem în derulare proiecte importante, bazate pe o atenție sporită la nevoile clienților.

desprenoi2
desprenoi1

Misiunea noastră

Oferirea de soluții integrate, unice în domeniul construirii spre închiriere pe termen lung, bazate pe capabilitățile noastre tehnice, precum și pe experiența și expertiza noastre.

Viziunea noastră

Cu fiecare proiect finalizat, să devenim unul dintre cei mai prestigioși jucători în domeniul dezvoltărilor industriale și rezidențiale, cu activități pe întreg teritoriul României.

Valori

Performanță

Management al calității

Bonitate

Cultură organizațională
orientată spre client

Valorile noastre te inspiră?

În ce credem

Parteneriat solid

Fie că vorbim despre clienți, colaboratori sau parteneri, construim relații solide bazate pe încredere, comunicare și angajament asumat în fiecare proiect.

Dezvoltare continuă

Ne dezvoltăm continuu cu fiecare proiect personalizat pe cerințele clientului. Suntem inventivi în identificare soluției celei mai eficiente, de aceea fiecare solicitare reprezintă pentu noi o abordare unică.

Performanță tehnologică

În fiecare domeniu de activitate am construit echipe de profesioniști dedicați meseriei lor, pasinoați de noutățile tehnologice și mereu atenți la detalii.

decerap-img2
elementLP3

Soluții personalizate pentru proiecte de succes

Suntem profesioniști

Prin apartenența la RAP Group, ne bucurăm de expertiză extinsă în cadrul construcțiilor industriale și nu numai. Cunoaștem acest domeniu până la cele mai mici detalii și ne asumăm rolul de consultant, astfel încât clienții noștri să ia cele mai potrivite decizii de business.

Punem eficiența pe primul loc

Lucrăm eficient, încercând tot timpul să ne depășim propriile standarde de calitate. Ne îmbunătățim constant procesele și ne angajăm să oferim clienților noștri cea mai bună experiență.

Abordăm fiecare proiect în mod personalizat

Știm deja, flexibilitatea joacă un rol important în orice proiect. De aceea, suntem atenți la nevoile clienților noștri și ne adaptăm întotdeauna la acestea, astfel încât să livrăm rezultate excepționale.

RAP Group

RAP Group înglobează o serie de companii cu expertiză diferită, însă care lucrează în sinergie perfectă pentru domenii precum: lucrări generale de construcții, instalații electrice, termice și sanitare sau tehnologie de proces pentru industrii curate.

© 2022 RAP Group. Toate drepturile rezervate

 +40 736 011 885
invest.office@rap-group.ro

Cum vă putem ajuta?

Chiar dacă nu aveți încă o idee clară despre proiectul dumneavoastră, nu ezitați să utilizați acest configurator de construcții industriale. Vom reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

Doresc o ofertă, dar nu am proiectul.

Utilizați configuratorul nostru de clădiri industriale, apăsând butonul de mai jos.

Doresc o ofertă, și am proiectul.

Vă rugăm să completați formularul și vă trimitem o ofertă în cel mai scurt timp.

astet single 2