Teren cu facilități de producție Ghimbav 17.500 mp

Construită în anul 2006, hala de producție a fost achiziționată de RAP Invest în anul 2018. Începând cu anul 2021, RAP Steel și-a mutat producția în această hală.

Specificații

Beneficiar
RAP Steel

Suprafață teren
17.500mp

Suprafață construită
2.500mp

Tip teren
Intravilan

Localizare
Ghimbav, Brașov

Tip construcții
Hală producție

Facilități

Rap Invest – subsidiara Rap Group, specializată în proiecte de investiții, a dezvoltat în zona industrială Ghimbav (jud. Brașov) un proiect cu următoarele caracteristici: utilități, parcare, acces controlat, acces TIR cu rampe de descărcare. În plus, RAP Invest oferă și serviciul de consultanță pentru condiții speciale de producție sau depozitare. Terenul este situat într-o zonă cu acces facil DN1 și DN13, aproape de Brașov.

RAP Group are o puternică implicare în acest tip de afacere începând cu anul 1992, subsidiarele fiind specializate în construcții industriale, instalații electrice și termice, automatizări etc.
RAP Group a implementat proiecte pentru companii importante internaționale și naționale precum: Philip Morris Romania, Intersnack Romania SA, Terwa Romania, Veolia Water Solution, Romania Apex Heat Transfer, Ready Garment Tehnology, Ertex Romania Peppermint Group GmbH, Schaeffler Romania SA etc.

  Utilități      Parcare.      Acces controlat.        Acces TIR cu rampe de încărcare.

  Utilități

Parcare.

Acces controlat.

Acces TIR cu rampe de încărcare.

Localizare

    1,5 km față de
Aeroportul Brașov

    1 km față de
Centura Brașovului

   2 km față de
DN1

   7,5 km față de
Brașov

Hală de producție RAP Steel

RAP Group

RAP Group înglobează o serie de companii cu expertiză diferită, însă care lucrează în sinergie perfectă pentru domenii precum: lucrări generale de construcții, instalații electrice, termice și sanitare sau tehnologie de proces pentru industrii curate.

© 2022 RAP Group. Toate drepturile rezervate

 +40 736 011 885
invest.office@rap-group.ro

Cum vă putem ajuta?

Chiar dacă nu aveți încă o idee clară despre proiectul dumneavoastră, nu ezitați să utilizați acest configurator de construcții industriale. Vom reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

Doresc o ofertă, dar nu am proiectul.

Utilizați configuratorul nostru de clădiri industriale, apăsând butonul de mai jos.

Doresc o ofertă, și am proiectul.

Vă rugăm să completați formularul și vă trimitem o ofertă în cel mai scurt timp.

astet single 2